Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون محرابی با آرزوی سلامتی برای مردم ایران در سال جدید، مهمترین اتفاق زندگی اش در سالی که گذشت را درگذشت مادرش عنوان کرد و در ادامه درباره ی حساسیت های ساخت سریال هایی با موضوع اقوام ایرانی و همچنین دشواری ساخت مجموعه های تلویزیونی در دوران کرونا به گفت و گو پرداخت.

این بازیگر در گفت و گویی با ایسنا، درباره ی مهمترین اتفاق زندگی اش در سالی که گذشت اظهار کرد: امسال مصادف شد با کوچ مادر نازنینم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یاد همه ی رفتگان شاد. امیدوارم همگی سال خوبی در پیش داشته باشیم. آرزوی سلامتی دارم برای مردم کشورم و امیدوارم خداوند ما را در بهترین مسیرها قرار بدهد.

این بازیگر همزمان با پایان پخش سریال «آتش در گلستان» در تلویزیون که با کاراکتر و ظاهری متفاوت در آن دیده شد، درباره حضورش در این سریال گفت: بعد از سال ها تمرکز در تئاتر و نمایش رادیو و تدریس در دانشگاه، با پیشنهاد این نقش چالشی، تاریخی، حساس و تاثیرگذار تصمیم گرفتم در تلویزیون کشورم حضور داشته باشم. قصه مربوط به برهه عجیب و زمانی خاص و حساس در تاریخ معاصر ایران بود. لهجه باقدمت کشورم برایم دوست داشتنی بود؛ چرا که کُردهای امروز نوادگان مادهای دیروز اند.

وی ادامه داد: دلاوری، رشادت و شجاعت مردمان این خطه را مرور کردم، مظلومیت و اصالتشان قلبم را لرزاند. عشق به کارم اجازه نمی داد سرما، گرما، شرایط سخت و حتی از دست دادن عزیزان، از انگیزه هایم کم کند. حساسیت ها و تخصص گروه باعث شد با وسواس خاصی کار کنیم و کرونا نتوانست کارمان را متوقف کند.

محرابی درباره ی قصه سریال که بخشی از موضوع آن به اختلاف و درگیری قومیت ها می پرداخت، اظهار کرد: به نظر می رسد با جهانی شدن، توجه به اقوام مختلف و کارهای هنری درباره محلی ها کم شده اما بهتر است ریشه و اصالتمان را فراموش نکنیم. این تیپ کارهای هنری و ماندگار باعث می شود نسل جدید با گذشتگان خود و با اقوام و ملیت های مختلف آشنا شوند.

این بازیگر درباره ساخت آثار فاخر و دشواری های آن گفت: ما همان اندازه که سعی می کنیم سلامت روایت را، در آثار حفظ کنیم بهتر است با تلاش و جدیت بیشتر در کار بتوانیم در شأن و کمالات شخصیت ها، داستان و تاریخ عمل کنیم. خودخواهی شخصی و روابط غیرحرفه ای به اثر، گروه و مخاطب لطمه می زند. بهتر است از موقعیت هایی که در اختیارمان قرار می گیرد به بهترین شکل بهره ببریم و وظیفه مان را درست انجام بدهیم. به سرمایه، امکانات، انرژی، زمان و شعور مخاطب احترام بیشتری بگذاریم. فراموش نکنیم اثر هنری نمی تواند تحت کنترل سلیقه ی پراشتباه و غیرآرتیستیک قرار بگیرد.

محرابی درباره خروجی سریال «آتش در گلستان» و واکنش ها نسبت به بازی او نیز عنوان کرد: بعد از پخش سریال، عشق و محبتی که از مخاطبان محترم دریافت کردم، تشویقم کرد تا با انگیزه ای بیشتر و مصمم تر به کارم ادامه بدهم و بسیار سپاسگزارشان هستم. همگیِ دوستان از کارگردان گرفته تا تدارکات محترم در پروژه، خیلی زحمت می کشند تا یک اثر هنری شکل بگیرد و در نهایت تقدیم مردم عزیزمان شود. دلم نمی آید از زحمات تهیه کننده، آقای سیدحامد حسینی ویژه یاد نکنم. به تمام مهربانان که همراه بودند تا این سریال ساخته شود، به نوبه ی خودم خسته نباشید می گویم.

وی در پایان همچنین از پیشنهادهایی یاد کرد که در حین بازی در سریال «آتش در گلستان» برای ایفای نقش در پروژه ها مطرح شد و گفت: شاید باید عذرخواهی کنم از مصطفی تقی زاده، سعید خانی و پروژه ی «سریال حرفه ای»، معذرت خواهی از آقای محمدرضا آهنج عزیز و پروژه ی «سریال در شهر»، آقای مختاری بزرگوار و پروژه ی «سریال هم خون»، آقای وحید امیرخانی عزیز و دوستان بزرگواری که متاسفانه به دلیل فیلمبرداری سریال «آتش در گلستان» در زنجان و یا همزمانی فیلمبرداری، نتوانستم یا هماهنگ نشد در خدمتشان باشم.  

به گزارش ایسنا، سریال «آتش در گلستان» که روایتگر قصه‌ای زنانه و در عین حال حماسی از طاهره دباغ در خطه غرب کشور بود، از  ۳۰ بهمن ماه روی آنتن شبکه پنج سیما رفت. پخش این سریال شامگاه پنجشنبه ـ ۲۷ اسفند ماه ـ به پایان رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فریدون محرابی بازيگر آتش در گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۹۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی شامگاه دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های دستگاههای اجرایی استان که در محل سالن شهدای گمنام برگزار شد، از تلاش‌ها و فعالیت‌های فکری و رسانه‌ای روابط‌عمومی‌های استان قدردانی و اظهار کرد: روابط عمومی پل ارتباطی سازمان با افکار و تمایلات مخاطبان جامعه است.

وی با بیان اینکه نقش روابط عمومی‌ها در دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بسیار پیچیده است، تصریح کرد: زمانی می‌توانیم در تعریف روابط عمومی موفق و پویا به آن نقطه اصلی و هدف غایی دست‌یابیم که جامعه مخاطب آن سازمان را نسبت به خبرها و مطالبی که در آن بستر منتشر می‌کنیم قانع و ترغیب به پیگیری آن مطلب کنیم.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان با اشاره به اینکه روابط عمومی پل ارتباطی یک سازمان با افکار، نگرش‌ها و تمایلات و سلائق مخاطبان خاص و عام یک جامعه است، تصریح کرد: بازخورد اقدامات سازمان به مدیران و مسوولان و از طرفی اقناع و ترغیب مخاطبان به منظور مشارکت همه جانبه و ایجاد سرمایه اجتماعی، ایجاد انگیزه و پیوند مدیران با مخاطبان است.

رمضانی با اشاره به اینکه هیچ سازمانی بدون روابط عمومی غنی و قوی، به اهداف خود نمی‌رسد، افزود: در این فضای جنگ رسانه‌ای، ادراکی و حرفه‌ای که در تمام دنیا جریان دارد اقناع سازی مخاطب تاثیر فوق‌العاده مهمی دارد و چنین رویه‌ای بسیار ماموریت سخت و از جمله رسالت بارز مسئولین روابط عمومی‌ها است.

وی امیدآفرینی، اقناع و اعتمادسازی را ازوظایف مهم روابط‌عمومی‌ها برشمرد و افزود: کار تبیینی در قالب مسئولیت روابط عمومی‌ها در نظام جمهوری اسلامی ایران به مراتب سخت‌تر از دیگر نقاط دنیا است چراکه ما نظامات رقیبی داریم که مانع از دیده‌شدن کارهای ما می‌شوند و نمی‌خواهند جامعه ما امیدوار شود.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان اضافه کرد: امید کلیدواژه زنده بودن و پویایی هر جامعه‌ای است اگر امید از آحاد مردم سلب شود آن جامعه به مقصد نامعلومی سوق داده می‌شود.

رمضانی یاد آور شد: جایگاه روابط عمومی‌ها باید به خوبی درک شود که متاسفانه در این زمینه ضعف‌هایی در سطح کشور و به تبع استان داریم که بایستی برطرف شود.

وی سنجش و ارزیابی عملکرد روابط عمومی‌ها توسط کارشناسان، اساتید دانشگاهی، نخبگان و صاحب نظران کارآمد در حوزه رسانه را الزامی دانست و گفت: برخی روابط عمومی‌ها در نظر خود احساس می‌کنند که خبرهایشان مخاطب دارد اما متاسفانه بسیار بی‌کیفیت، بدون مهارت و ناشیانه در حد کلمات تکراری و بسیار مبسوط و بدون توجه به عناصر خبری فقط برای رفع تکلیف، منتشر می‌کنند.

رمضانی تاکید کرد: دانش روز و تکنولوژی باید در ارتقاء عملکرد روابط عمومی‌ها بکارگیری شود و این قشر فرهیخته باید با جامعه هدف ارتباط موثر داشته و همچنین در معرفی سازمان مطلوب عمل کند.

وی در ادامه مخاطب شناسی را یکی از وظایف اصلی روابط عمومی‌ها عنوان کرد و گفت: روابط عمومی با استفاده از ابزارها و فعالیت‌های خاص حرفه‌ای به ایجاد سازش و تفاهم بین سازمان و گروه های مخاطب دست می‌یابد و از رهگذر این گونه فعالیت‌ها می‌تواند فرهنگ صحیح و پویا را تبلیغ کند.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان با ذکر اینکه روابط عمومی‌ها بازوان اصلی مدیران دستگاه‌ها هستند، افزود: متاسفانه امروزه روابط عمومی از رسالت واقعی خود دور شده است و باید در مورد نفوذ اجتماعی و خبرهایی که در حوزه روابط عمومی تهیه می‌شود کار آماری به صورت جدی با درنظرگرفتن کمیت و دقت انجام شود و بررسی کنیم تا پوشش این اخبار در جامعه چه میزان تاثیر گذاری داشته است.

گفتنی است، در این جلسه که بیش از سه ساعت به طول انجامید، نظرات و راهکارهای اعضای جلسه پیرامون برگزاری همایش روز گرامیداشت روابط عمومی‌ها مورد بحث قرار گرفت.

این همایش یکشنبه ۳۰ اردیبهشت در استاندار ی و با حضور مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان برگزار می‌شود.

کد خبر 6092619

دیگر خبرها

  • سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • کت چرم معروف آل پاچینو(عکس)
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • پول هست زمین نیست!
  • با«مست عشق» کرک و پر حسن فتحی ریخت؟!
  • از فیلم‌سازی «بدون دیالوگ» تا خندیدن به «قضاوت»
  • مطالبه ۳۵ میلیارد تومانی شهرداری قوچان در پروژه مجتمع فرهنگی هنری
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • «مست عشق» فیلم قابل قبولی نیست/ فروش بالا نمی‌تواند دلیل بر کامل بودن یک اثر باشد