Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: بخشی از جنگل های پارک ملی گلستان و نیز اراضی جنگلی شهرستان گالیکش در شرق استان گلستان، بعداز ظهر روز چهارشنبه براثر عامل انسانی طعمه حریق شد.
سرپرست پارک ملی گلستان چهارشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص وقوع آتش سوزی در این جنگل گفت: ساعت ۱۶/۳۰ امروز قسمتی از جنگل در پارک ملی گلستان در آتش بی احتیاطی مسافرین در حاشیه جاده عبوری از این پارک سوخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سیدمهدی کوچک افزود: با حضور نیروهای این پارک، همکاری مردم و آتش نشانی روستای مجاور، این حریق در ساعت ۲۰ مهار شد.
وی محل آتش سوزی را در حاشیه جاده در محدوده پل حسابداری تا پل کردا و نوع پوشش محدوده مورد حریق را از انواع درختان ولیک، کندوس و آلوچه در سطحی حدود پنج هزار مترمربع اعلام کرد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گالیکش نیز از وقوع حریق در بخشی از جنگل های این شهرستان واقع در شرق استان گلستان خبر داد.
منصور ممشلی شامگاه چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار افزود: این حریق بعداز ظهر امروز و در جنگل های واقع در حاشیه اراضی کشاورزی روی داد.
وی مقدار اراضی جنگلی طعمه حریق شده را حدود 2500 متر مربع اعلام کرد و گفت: علت آتش سوزی عامل انسانی است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گالیکش خاطر نشان کرد: آتش سوزی از ضلع غربی کارخانه سیمان گالیکش و محدوده توقف کامیون های این کارخانه و با سرایت از اراضی کشاورزی که محصول آن برداشت شده بود، به اراضی جنگلی حادث شده است.
به گفته ممشلی در این آتش سوزی حدود 150 هکتار از اراضی کشاورزی که محصول آن برداشت شده بود و ۲ انبار کاه در روستای تراجیق نیز طعمه حریق شد.
وی یادآور شد: آتش سوزی جنگل با حضور بموقع نیروهای منابع طبیعی این شهرستان مهار شد ولی نیروها تا اطمینان کامل از اطفای حریق در منطقه آتش سوزی حضور دارند.
برای اطفای حریق در انبارهای کاه روستای تراجیق نیز نیروهای آتش نشانی های شهرهای گالیکش و مینودشت حضور یافته اند.
به گزارش ایرنا، بعداز ظهر امروز بخشی از جنگل های شهرستان مینودشت در شرق استان گلستان در منطقه آق چشمه در دهنه چهل چای نرسیده به روستای یکه سور این شهرستان نیز بر اثر عامل انسانی طعمه حریق شده است که بر اساس اطلاعات واصله این آتش سوزی تا لحظه ارسال خبر، هنوز مهار نشده و تلاش برای اطفای آن ادامه دارد.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۲۲۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت:در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام، احشام اهالی ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده است.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید سلامتی در بازدید از مناطق جنگلی گالیکش در شرق گلستان اظهار کرد: در طرح ساماندهی خروج دام، اراضی به تصرف دولت درآمده و مناطق بعد از خروج دام جنگلکاری می‌شود.

وی افزود: در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده و بالغ بر ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار به سطح جنگل‌های استان افزوده شده است. 

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها در روستای عرب کلو و خسرو آباد در سال ۱۳۷۹ شروع شده است.

سلامتی ادامه داد: در روستای عرب کلو ۳۳ خانوار دایم و ۴ خانوار موقت با ۱۹ دامدار حضور داشتند؛ در روستای خسروآباد هم، ۲۶ خانوار دائم و یک خانوار موقت با ۱۲ دامدار حضور داشتند. ۱۲۱ نفر در طرف قرارداد با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در روستا‌های این طرح کوچ داده شده است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: در اجرای این طرح حدود ۷۰۰ هکتار جنگلکاری با گونه‌های پهن برگ و سوزنی برگ شده است که حدود ۳۰۰ هکتار زمین‌های خود روستا و ۴۰۰ هکتار جنگل‌های مخروبه در آن محدوده بوده است. 

سلامتی افزود: با اجرای این طرح بخش۷ وسیعی از جنگل‌های منطقه به دلیل حذف عوامل تخریب مثل حضور دام و خانوار‌های جنگل نشین با جنگلکاری بازسازی و احیا شده است که در توسع‌ها جنگل و حفظ منابع آب و خاک تاثیر بسیار مطلوبی داشته است. 

وی گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها یکی از طرح‌های خوب بوده است که به دلیل عدم وجود اعتبار تداوم پیدا نکرده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

دیگر خبرها

  • امکانات اطفای حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود
  • آتش سوزی خودروی پراید در جایگاه سوخت آستارا
  • آتش سوزی خودروی پراید حین سوخت گیری در آستارا/ حریق مهار شد
  • آتش سوزی در جایگاه سوخت سی ان جی آستارا
  • آتش‌سوزی یک باب مغازه در تالش
  • آتش سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آتش‌ سوزی ۲ فروند لنج در چابهار؛ یک نفر فوت کرد
  • قدردانی شهروندان آزادشهر و گالیکش از پلیس برای اجرای طرح نور
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها